Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 943 | 11 393 | 9 747 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 916 | 2 915 | 1 303 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 808 | 2 770 | 1 216 |
Årets resultat (tkr) | 414 | 1 771 | 1 154 |
Summa tillgångar (tkr) | 11 951 | 13 673 | 12 950 |
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 943 | 11 393 | 9 747 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 916 | 2 915 | 1 303 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 808 | 2 770 | 1 216 |
Årets resultat (tkr) | 414 | 1 771 | 1 154 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 7 129 | 7 165 | 10 969 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 4 822 | 6 508 | 1 981 |
Tillgångar (tkr) | 11 951 | 13 673 | 12 950 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 8 393 | 7 979 | 6 208 |
Obeskattade reserver (tkr) | 750 | 750 | 500 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 1 675 | 3 785 | 5 276 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 133 | 1 159 | 965 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 11 951 | 13 673 | 12 950 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 6 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 657 | 1 899 | 1 625 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 9.2% | 25.6% | 13.4% |
Soliditet | 74.8% | 62.3% | 50.7% |
Kassalikviditet | 422.1% | 544.1% | 196.0% |
Dragon Solåsen AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Skc i Jönköping AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang- och cateringverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.